simmons beautyrest almelo

Aanbiedingen om van te dromen.

Waarom Simmons matrassen?

Simmons matrassen zijn geen gewone pocketmatrassen maar ingenieus bedacht. Door hun verschillende speciale draaiingen van de vering en materiaalkeuze, kan bepaald worden of je stabiel of instabiel ligt, hard of zacht, warm of koel aanvoelt.

Standaard voorzien van ingebouwde ventilatiesysteem lig je altijd droog en gaat de matras extra lang mee. Ingebouwde topmatrassen die dus nooit schuiven en je hoeft je matras nooit meer te draaien en te keren (No Flip system).

Ben je wat langer of wat kleiner? Ietsje te zwaar of te licht in gewicht? Geen probleem! De speciale vering past altijd aan je lichaam aan, ongeacht lengte of gewicht. Dus geen vervelende zones die te hoog of te laag zitten, gewoon altijd  goed, En .... geen vervelende naad tussen 2 matrassen.  Niets voor niets de standaard voor de beste hotels wereldwijd. 

Simmons Fairway

 aanbieding:

Matras Fairway: een matras die heerlijk ligt en het lichaam overal perfect ondersteund. Met originele Simmons vering, dus lange levensduur, ingebouwd ventilatie systeem, anti-shockvering en nooit meer draaien en keren.

 

160 x 200 / 180 x 200     van € 2550.=

 

nu    € 1995,=

Bijpassende boxsprings en hoofdbord:  GRATIS*
 meerdere kleuren en maten
Simmons Generation High    5323.jpg

Gratis topmatras
bij een New Generation boxspring

Perfect slapen en milieuvriendelijk: New Generation

Simmons is als eerste erin geslaagd een matras te ontwikkelen die én lekker ligt, perfecte ondersteuning geeft én gemaakt is van 70% gerecycled materiaal. De matras zelf is nu 100% recyclebaar.

Tot en met oktober 2022 ontvang je daarom gratis een topmatras t.v.w.  € 646.= (180 x 200) bij aankoop van 2 boxsprings, hoofdbord en 1 grote matras of 2  1 persoons matrassen.  Deze aanbieding is geldig bij de matrassen Generation Top, Generation High en Generation Up.  Bij de Generation basic ontvang je 50 % korting op de topmatras.

recycle1.jpg

Hotelmatrassen Beautyrest

matelas-beautyrest-resort-lake.jpg
Beautyrest first Class

Dit is de sale waarop je zat te wachten! Simmons Beautyrest hotelmatrassen zijn nu te koop met hoge kortingen. Dit is jouw kans om de hotelmatras waar je al een poosje over droomde te kopen voor een geweldige prijs. Maar de uitverkoop is beperkt. Dus wees er snel bij. Onze producten gaan nu al snel!

De matrassen zijn in de meeste maten op voorraad en snel leverbaar. Ook reserveren voor levering begin september is mogelijk, zolang de voorraad strekt.

Beautyrest Resort matras

Beautyrest Resort matras

Video afspelen