SIMMONS BEAUTYREST. PROBABLY THE BEST MATRASSES EVER MADE

simmons matrasen
simmons matrassen

Simmons matrassen en boxsprings behoren tot de absolute top. Te vinden over de gehele wereld, in cruiseschepen, hotels. Maar hoe zijn het zijn om het hele jaar door vakantie te hebben? Met een Simmons matras en boxspring bij U thuis ervaart U het hele jaar vakantie.

Simmons World, een collectie van 3 hoogwaardige matrassen. Met zijn DUETTO-collectie maakt SIMMONS gebruik van zijn knowhow en traditie om design, extreem comfort en Franse knowhow te combineren voor extreem zachte nachten. Met de SENSOFT met INTÉGRAL®-technologie geven onze springveren, ongeacht hoe uw lichaamsomvang, een minimale bewegingsoverdracht.

Met een knipoog naar het verleden, worden deze matrassen traditioneel hand gemaakt en inwendig genopt. Afdeklagen en tijk van de beste natuurlijke materialen.

De matrassen zijn tweezijdig beslaapbaar met een echte zomer en winterzijde. Zo wordt o.a. gebruik gemaakt van de beste scheerwol, linnen, zijde, hoogwaardig katoen, kasjmier, alpaca wol en superieure comfort en drukverlagende schuimen. En alles verpakt in de mooiste en beste tijken die er zijn