The Home Collection

Gewoon betaalbaar goed

Onze huismerk collectie bestaat uit gewoon goede matrassen, boxsprings, dekbedden en kussens.

In samenwerking met enkele grote Nederlandse fabrikanten verkopen wij  uitsluitend goederen waar wij voor de volle 100% achterstaan.

Zo mogen wij als eerste grote partijen nieuwe matrassen verkopen die geleverd worden in oude tijken. En dat scheelt al gauw 50% van de normale verkoopprijs.

Hierdoor zijn we scherp geprijsd en hebben regelmatig nieuwe collectie.

ALLES GEWOON MET FABRIEKSGARANTIE.

WIST U DAT…
Boxsprings zijn “hot” en iedereen probeert daarvan te profiteren, zowel de consument als de aanbieders.
De laatste tijd valt het ons op dat de één nog goedkoper probeert te zijn dan de ander.
Maar hoe vallen die prijsverschillen te verklaren?  
Een korte uitleg:

DE “HARDE BOX” OF DE "OPBERGBOX".
Het zwarte schaap onder de boxen. Sommige aanbieders durven dit zelfs een echte boxspring te noemen, maar geloof ons, u kunt net zo goed uw matras op de vloer leggen want het is niets anders dan een dichte houten constructie met een laagje stof erover. Keihard, geen ondersteuning en totaal geen ventilatie met een grote kans op schimmelvorming tussen de box en het matras.

"..Een simpele boxspring herken je vaak direct aan de kleur: zwart of antraciet".

DE “FOAM BOX”.
Het comfortabele broertje van de harde box, een plaat met daarop een laag schuim. Deze constructie is geliefd bij aanbieders van goedkope verstelbare boxen, echter de ventilatie is ronduit slecht te noemen.
Ook bij deze uitvoering kan het voorkomen dat er op een gegeven moment schimmelvorming ontstaat tussen matras en box.

DE BONELL BOXSPRING.
Zo is het allemaal ooit begonnen. Grote, “ouderwetse” metalen veren zorgen ervoor dat de ventilatie optimaal is en dat u enigszins comfort ervaart doordat de veren kunnen meebewegen. Een nadeel van Bonell-vering is dat alle veren aan elkaar gekoppeld zijn waardoor bij belasting van een veer, alle omliggende veren worden meegetrokken. Niet geschikt als verstelbare box.

DE POCKET-GEVEERDE BOX.


De opvolger van de Bonell boxspring en de allerbeste keuze. Optimale ventilatie en een hoge souplesse. Doordat alle ( kleine ) veren los van elkaar in hoesjes zijn verpakt, kunnen deze pocketveren optimaal meebewegen met het matras. Hierdoor ontstaat de beste ondersteuning. Uitermate geschikt als verstelbare boxspring.


DE REDEN DAT 99% VAN ONZE BOXSPRINGSETS GELEVERD WORDEN MET EEN VOLLEDIG POCKETVERING INTERIEUR.

Een goede boxspring is net een Rolls Royce. Maatwerk en nooit een kant en klare set. Daarom werken wij met het Personal Build System. De basis is altijd een pocket geveerde boxspring. Leverbaar in 3 hoogten en diverse hoogten in poten en/of wielen.

Vervolgens kiezen wij de matras. Wij houden o.a. rekening met uw warmtebehoefte, transpirerend vermogen en allergiën. Dan gaan we kijken waar u de voorkeur aangeeft: stabiel of wiebelend veersysteem. En natuurlijk de hardheid. Maar wat u persoonlijke voorkeuren ook zijn, bij 2 verschillende uitvoeringen is er geen verschil in uiterlijk of hoogte van de matras. Da's pas maatwerk voor decennia's lang slaapplezier en een verantwoorde investering in uzelf.

Toppers? In bijna 99% van de gekozen matrassen is een topper niet nodig. De matrassen zijn van dusdanige kwaliteit en conformiteit dat een topper, die gemiddeld maar 3 jaar mee gaat, niet nodig is.

De prijs....tja, dat hoort er ook bij. Maar dat valt mee. Een boxspring in 160 of 180 breed en 200 cm. lengte vlak bestaat uit 2 set poten, 2 boxsprings en hoofdbord naar keuze (15 mogelijkheden  en 25 kleuren) heb je al voor € 990.=. Made in Nederland en met 3 jaar garantie. De  matrassen kun je natuurlijk net zo duur maken als je wilt.

© 2015 - 2021.  Copyright  J.G. Lammerts

 

0546 813 672  info@j-lammerts.nl