top of page

Buckingham PURE
de nieuwe dimensie in slapen

  • natuurlijke afdeklagen

  • handmatig gestikt, niet verlijmd

  • medium stevig ligcomfort

  • tweezijdig beslaapbaar

  • vanaf € 4795.=

De Buckingham heeft 5000 individuele SoftTouch ™ pocketveren, verdeeld over 4 lagen met een 100% natuurlijke vulling waaronder Talalay latex, paardenhaar en dubbele laag British wol gemengd met mohair, samen met luxueus kasjmier en zijde.

 

Deze materialen samen hebben een natuurlijke, ademende en vochtregulerende eigenschap en helpen om de lichaamstemperatuur te reguleren en zorgen voor  de perfecte ondersteuning en ultiem slaapcomfort.

De matras is hand gemaakt en is een genopte uitvoering wat een weldadige slaapervaring geeft.

De zijkanten van de matras zijn gemaakt van een fijne damast voorzien van handvatten en ventilatieroosters om te zorgen voor een snelle afvoer van vocht en luchtcirculatie.

 

Alle 4 zijden zijn voorzien van randversteviging en is verkrijgbaar in medium of stevig

Hoogte: 35 cm.

Leverbaar in:

QEST

Opbouw:

Sleepeezee buckingham
Qest Pure

QEST PURE COLLECTIE

Een teken van traditioneel vakmanschap door koninklijke benoeming aan Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Wales. Ze zijn er trots op de Platinum Wool label-accreditatie te hebben voor een aantal van hun bedden. Dit symbool geeft aan dat hun producten zijn gemaakt van 100% Britse wol.

sleepeezee-garantie

10 JAAR GARANTIE

Hier bij Sleepeezee zijn ze ervan overtuigd dat al onze bedden zijn gemaakt volgens de hoogste normen. Daarom bieden zij tien jaar garantie op hun matrassen.

Sleepeezee  Palatial
ook iets voor u..
Sleepeezee Windsor
bottom of page