top of page
Sleepeezee boxspring matras

LUXURY  HANDMADE  BEDS

Als onafhankelijk  dealer van SLeepeezee, bestaat er geen commerciële band tussen Sleepeezee en
J. Lammerts Almelo

Het maken van de perfecte nachtrust sinds 1924

Als een van de meest gewaardeerde beddenmerken in het Verenigd Koninkrijk, kunt u erop vertrouwen dat een Sleepeezee bed meer is dan alleen een bed. Het is een serene nachtrust gemaakt met de beste materialen en vakmanschap. Wakker worden,  opgefrist en klaar voor de dag. En als je weer gaat slapen,  slaapt je op

een erfenis van meer dan 90 jaar ervaring.

Ontdek het assortiment matrassen, boxsprings en hoofdeinden gemaakt met unieke combinaties van hoogwaardige materialen, luxe ontwerpen en traditionele technieken.

Sleepeezee afdeklagen

MATERIALEN

Sleepeezee matras

MATRASSEN

Royal warrant

ROYAL WARRANT

Sleepeezee staat voor traditionele vaardigheden en vakmanschap om uiterst comfortabele en stijlvolle pocketveringmatrassen, boxsprings en hoofdeinden te creëren. Al deze bedden worden met de hand gemaakt in Rochester te Kent met uitsluitend de beste materialen door hun gepassioneerde en toegewijde vakmensen.

 

Een bed van Sleepeezee creëert een prachtig middelpunt in elke slaapkamer en blijft buitengewoon veel comfort bieden, nacht na nacht, jaar na jaar. Een koninklijke beschikking van zijne Koninklijke Hoogheid De Prince Of Wales bekroond de reputatie van voortreffelijkheid van Sleepeezee en het beste van de Britse kwaliteit.

hotelbed sleepeezee

Wanneer u in een hotel verblijft, wilt u ervoor zorgen dat u uitgerust wakker wordt. Zij zijn een van de weinige beddenproducenten die bedden leveren die speciaal zijn gemaakt voor de toeristensector. Hun bedden zijn gemaakt van superieure materialen die zorgen voor een goede nachtrust voor elke vermoeide reiziger. 

Sleepeezee: trotse leverancier aan de Royal Households,

supporter van QEST, Mac Millan fonds, Britse Hart Stichting en Ellenor Hospice.

Award winnaar van de Harvey Norman Bedding Product 2018

Als onafhankelijk  dealer van SLeepeezee, bestaat er geen commerciële band tussen Sleepeezee en J. Lammerts Almelo
sleepeezee simmons
bottom of page