top of page

SIMMONS BEAUTYREST. PROBABLY THE BEST MATRASSES EVER MADE

Simmons Beautyrest Almelo
hotelmatras

HET ALLERBESTE OP HET GEBIED VAN COMFORT EN TECHNOLOGIE.

Van Parijs tot Tokyo en van New York tot Dubai, Beautyrest Harmony biedt het beste van Simmons op het gebied van comfort en technologie. De premium collectie Beautyrest Harmony, bestaat uit een collectie matrassen met een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. Exclusieve materialen zijn geselecteerd op basis van natuurlijke en hypoallergene kwaliteiten. Dit alles om een weergaloze slaapervaring te kunnen garanderen. De natuurlijke materialen zorgen voor een optimale warmte- en vochtregulatie wat resulteert in een comfortabel comfort. De Beautyrest Harmony collectie is geïnspireerd op de beste hotels ter wereld. Het bestaat uit een mix van traditioneel en modern design, subtiel verfraaid met natuurlijke materialen. De collectie bestaat uit een tweetal matrassen die variëren in hoogte van 40 tot 46 cm.

perfect dream

Beautyrest Harmony Perfect Dream

 

De Harmony Perfect Dream is een 40 cm hoog matras, opgebouwd uit meerdere comfortlagen. Door de combinatie van de Duetto® pocketveren en de Sensoft® pocketveren geniet je van een optimaal comfort. De verschillende lagen van soepel en stevig traagschuim zorgen daarbij voor de perfecte ondersteuning.

 

Dankzij het No Flip® systeem hoef je het matras nooit te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort. De thermo regulerende eigenschappen van de Quallofil® by Dacron®-wattenvulling zorgen daarnaast voor een ideale slaaptemperatuur. Dit wordt versterkt door het gebruik van natuurlijke vezels, zoals kasjmier, linnen, scheerwol, alpaca en zijde.


Het matras is met de hand getuft, waardoor de materialen perfect in positie blijven. Ook het matras zelf blijft goed in positie liggen door de speciale non-slip Tript’Air® tijk.

absolute dream

Beautyrest Harmony Absolute Dream

Met de Harmony Absolute Dream kies je voor ultiem slaapgenot. Dit 45 cm hoge matras combineert de nieuwste technieken waardoor jouw lichaam optimaal wordt ondersteund. De Multisoft® pocketvering biedt perfecte ondersteuning, wat wordt versterkt door de Talalay latex vulling. De Talalay is een luxe, zacht en ergonomisch natuurmateriaal dat de spierspanningen verdrijft en het lichaam maximaal ondersteunt. De open structuur van Talalay verbetert daarbij ook de luchtcirculatie, wat resulteert in een goed ventilerend matras.


De thermo regulerende eigenschappen van de Quallofil® by Dacron®-wattenvulling dragen ook bij aan een ideale temperatuur tijdens het slapen. Hierdoor, samen met het gebruik van natuurlijke vezels als kasjmier en linnen, krijg je het niet te warm of te koud in bed.


Het matras is met de hand getuft, waardoor de materialen perfect in positie blijven. Ook het matras zelf blijft goed in positie liggen door de speciale non-slip Tript’Air® tijk. Dankzij het No Flip®-systeem hoef je het matras niet te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort. Hebben jij en je partner behoefte aan verschillend comfort, dan kan dit ook door het duo comfort. Zo ligt de één lekker zacht en de ander iets harder.

bottom of page