top of page
Beautyrest Resort_edited.jpg
Beautyrest Luxury

Simmons. Probably the best matrasses ever made.

Beautyrest Luxury: Taj Mahal

Beautyrest Taj Mahal

Dankzij het No Flip systeem is het niet langer nodig om het matras te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort.  Het matras kenmerkt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen van de Quallofill by Dacron-watervulling. De kwalitatieve bewerking van de stof rondom het matras zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven, wat bijdraagt aan het duurzame comfort.

BEautyrest Taj Mahal

Het matras is opgedeeld in drie lagen pocketveren (Hysoft) die voor een subliem comfort zorgen. De bovenste vering sluit perfect aan op de vormen van het lichaam en zorgen voor een optimaal comfort. De twee onderste veringen zorgen voor perfecte uitlijning van de wervelkolom, de ruggengraat wordt optimaal ondersteund en dit resulteert in een unieke nachtrust. Een 8 centimeter dikke laag van Memory Foam dat zich aanpast aan de vormen van het lichaam, geeft het gevoel van zachtheid gecombineerd met gewichteloosheid.

Complete boxspringset Taj Mahal.

maat: 180 x 200
kleur: Blue Nuit
Hoofdbord: Melozio

VAN: 9524,=

DE LAATSTE: 6795,=

Beautyrest Luxury: Atlantide

Beautyrest Atlantide

Dankzij het No Flip systeem is het niet langer nodig om het matras te keren en behoudt het matras het hele jaar door hetzelfde comfort. De Twinsoft springveer combineert twee Simmons veringen: Duetto en Sensoft Evolution. De combinatie van deze technologieen zorgt voor een uitzonderlijk contact. De bovenste veer Duetto, sluit perfect aan op de vormen van het lichaam voor een optimaal comfort. Deonderste veer absorbeert progressief de druk van het lichaam en verdeelt gelijkmatig het gewicht.

Beautyrest Atlantide

Dit resulteert in een goede ondersteuning en stabiliteit. Het matras kenmerkt een diep herstel en een ideale temperatuur dankzij de thermo regulerende eigenschappen van de Quallofill by Dacron-watervulling. De kwalitatieve bewerking van de stof rondom het matras zorgt dat de materialen in het matras perfect op hun plek blijven, wat bijdraagt aan het duurzame comfort.

TE LAAT...VERKOCHT
 

bottom of page