top of page
sentix matras

LAB - matras met toekomst

Een matras is niet alleen om op te liggen. Het is de oplader van het lichaam tijdens onze slaap. Naast een goede ondersteuning moet deze ook ademen, corrigeren, drukpunten wegnemen en omdraaien tijdens de slaap moet makkelijk zijn.

sentix lab matras

LAB

De Matras

De LAB matras is volledig verstelbaar en leg je op je bestaande bedbodem. Ongeacht vlak of verstelbaar, latten bodem, spiraal of boxspring. Eénvoudig te bedienen met de RF draadloze bediening

LAB

Meer dan een matras...

Slapen is nu ontspannen en opladen. In vlakke ligpositie of in V-vorm om spier- en peesspanning te voorkomen. Met de draadloze bediening in elke positie te zetten die voor u het prettigst is.

sentix lab matras

LAB

Medisch getest

De medische geteste en goedgekeurde matrassen door het Ministerie van Gezondheid voorkomen, verminderen of verlichten klachten als gevolg van hernia, atrose, fybromalagie en reuma.

LAB

Kristal infrarood warmte

Uniek is de warmte mat die op 3 verschillende plaatsen gezet kan worden. Door hun kristal techniek wordt lichaamswarmte omgezet in infrarood warmte en terug gestraald naar het lichaam waardoor spieren en pesen ontspannen en verlichting geven.

sentix lab matras
bottom of page