top of page
achterzijdenaam.jpg

Goed slapen lijkt heel vanzelfsprekend. Maar voor menigeen gaat dit niet op. Daarom zijn wij als enige specialist in Almelo e.o. op slaapgebied altijd voor u op zoek naar een verantwoorde oplossing. Advies, persoonlijk contact en vooral de service hebben ons groot gemaakt in de bijna honderd jarig bestaan. Vakkundig persoonlijk advies hebben onze klanten al generatie op generatie bij ons doen komen. Gewoon met de Twentse nuchterheid zoeken wij samen de oplossing voor U en gaan altijd uit van goede kwaliteit tegen een eerlijke  prijs. Wij geven advies wat het beste is voor U en U beslist wat U er voor over heeft.

 

Wij zijn gespecialiseerd en helpen u bij de aankoop van een (vervangings)matras, bedbodems en dekbedden. Door de tientallen jaren ervaring hierin, hebben wij klanten iet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

 

Als u dus een matras wilt die echt bij u past, is het zeker de moeite waard om naar ons te komen. Dan heeft u de beschikking over bijna honderd jaar ervaring op slaapcomfort. Velen gingen U al voor. Ons motto is niets voor niets dan ook : " Op een dag koopt u geen bed, maar Slaapcomfort ".

bottom of page