Wie zijn wij en hoe helpen wij U

Sinds 1923 gevestigd in Almelo en vanaf 1968 de eerste gespecialiseerde beddenzaak van Oost Nederland.

 

In ruim 50 jaar als slaapspecialist veel zien komen en gaan. Voor ons heeft het verantwoord slapen geen geheimen meer. Of het om een kussen, dekbed, bedbodem of matras gaat.

 

Wij kijken samen met u wat het beste is voor u. En bijna altijd komen wij er samen uit.

 

Bedenk altijd dat U maar 1 rug heeft en het daar mee moet doen. Investeer in uw nachtrust, dan investeert u in uzelf.

Goed slapen lijkt heel vanzelfsprekend. Maar voor menigeen gaat dit niet op. Daarom zijn wij als enige specialist in Almelo op slaapgebied altijd voor u op zoek naar een verantwoorde oplossing. Advies, persoonlijk contact en vooral de service hebben ons groot gemaakt in de bijna honderd jarig bestaan. Vakkundig persoonlijk advies hebben onze klanten al generatie op generatie bij ons doen komen. Gewoon met de Twenste nuchterheid zoeken wij samen de oplossing voor en gaan altijd uit van goede kwaliteit tegen een eerlijke  prijs. Ons motto is niets voor niets dan ook : " Op een dag koopt u geen bed, maar............. Slaapcomfort ".

 

Wij zijn gespecialiseerd en helpen u bij de aankoop van een (vervangings)matras, bedbodems en dekbedden. Door de tientallen jaren ervaring hierin, hebben wij klanten in alle hoeken van Nederland en zelfs Europa. 

 

Als u dus een matras wilt die echt bij u past, is het zeker de moeite waard om naar ons te komen. Dan heeft u de beschikking over bijna honderd jaar ervaring op slaapcomfort. Velen gingen U al voor.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom