top of page

SIMMONS BEAUTYREST. PROBABLY THE BEST MATRASSES EVER MADE

Simmons Beautyrest Almelo
Simmons Beautyrest
Simmons Blue Note

Simmons Blue Note: een collectie matrassen die jong en frisheid uitstralen. Liggen heerlijk, leverbaar in soepel of stevig. Ideaal geschikt in grote maten, 160, 180 of 200 cm. breed in één geheel. Geen naden, zeer stabiel ligcomfort. 

En natuurlijk geschikt voor verstelbare bodems.

Simmons Blues
Simmons Jazz
Simmons Salsa

Blue Note Jazz

Ontdek het Blue Note Jazz matras van Simmons. Een fraai matras dat elegantie weet te combineren met moderne technologie. De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal en door de Wind Feel en Tript’Air tijk geniet jij van optimale ventilatie! 

Blue Note Salsa

Ontspan en herstel je spieren op het Blue Note Salsa matras van Simmons. De Sensoft Evolution® pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal. Het matras bevat thermo-regulerende eigenschappen zoals kasjmier, zijde, duurzaam linnen en eco-wol en de gepatenteerde Thermoplus wattering. 

Blue Note Blues

Slaap op wolken met het Blue Note Blues matras! De unieke Fullsoft-technologie® geeft je het gevoel dat je in de lucht zweeft. Het matras bevat thermo-regulerende eigenschappen zoals kasjmier, zijde, duurzaam linnen en eco-wol en de gepatenteerde Thermoplus wattering. 

bottom of page