top of page

Britse wol

Britse wol is een zachte en verende, ademende vezel met uitzonderlijke vocht afvoerende eigenschappen die u helpen koel te blijven in de zomer en warm in de winter. Het heeft ook het extra voordeel dat het  brandvertragend is, dus er hoeft geen extra chemicaliën aan te worden toegevoegd. Sleepeezee is trots om The Campaign For Wool te ondersteunen.

Paardenhaar

Paardenhaarvezels zijn ongelooflijk sterk en veerkrachtig, dus na verloop van tijd breken ze niet of verliezen ze hun flexibiliteit en zorgen ze voor continu comfort en ondersteuning. Elke vezel helpt de warmte van het lichaam weg te voeren, vocht af te voeren en de lichaamstemperatuur te regelen voor een comfortabelere nachtrust.

 

Kasjmier

Zacht aanvoelend, maar zeer veerkrachtig, kasjmier voegt een uitstekende zachtheid aan het matras toe en heeft geweldige vochtafvoerende eigenschappen om je de hele nacht koel en droog te houden.

 

Zijde

Sterk en duurzaam, zijde is een zachte en veerkrachtige vezel die helpt uw ​​lichaamstemperatuur gedurende de nacht te reguleren, waardoor de lucht snel doorlaat voor een comfortabelere nachtrust.

 

 

carbon neutraal
kasjmier
platinum wol
wol
natuurlatex

Latex

Natuurlijk afgeleid van de rubberboom, Talalay latex is gevormd met luchtkamers voor ademend vermogen en is een van de meest duurzame natuurlijke materialen die beschikbaar zijn. Latex herstelt zijn vorm onmiddellijk wanneer de druk wordt weggenomen, zorgt voor superieure ondersteuning en drukverlichting gedurende de nacht en helpt ook om de warmteontwikkeling tijdens het slapen te verminderen. Latex heeft ook het bijkomende voordeel dat het anti-microbieel en huisstofmijt bestendig is, ideaal voor mensen met allergieën.

 

SoftTouch ™ pocketveren

Individueel pocketed SoftTouch ™ -veren zijn een zeer responsief en duurzaam pocketveersysteem met een unieke vorm die zorgt voor een aanvankelijke zachtheid die geleidelijk steviger wordt naarmate er meer gewicht wordt toegepast. Het resultaat, superieur comfort en ondersteuning voor verschillende lichaamsgewichten en slaappatronen.

 

Tencel ™

Een antimicrobiële en ademende vezel die de luchtcirculatie bevordert, waardoor de matras koel en fris blijft. Tencel ™ heeft natuurlijke koelingseigenschappen en uitstekende vochtregulatie, die de bacteriegroei remt voor een versere, meer hygiënische nachtrust.

 

Katoen

Katoen is een sterke en duurzame natuurlijke vezel die vocht wegvoert en zorgt voor een goede ventilatie voor een matras die je koel en droog houdt, waardoor het een hygiënische comfortlaag is binnen een matras.

Pure tufting detail

Hand tuften

Tuften is het proces waarbij knopen van de ene kant van de matras naar de andere kant worden gestoken. Hierdoor kunnen hun vakmensen verschillende niveaus van stevigheid voor hun matrassen creëren en worden alle genereuze vullingen binnen de matras op hun plaats gehouden.

 

Niet draaien & keren

Niet-draaiende matrassen zijn speciaal ontworpen, zodat ze niet hoeven te worden omgedraaid en alleen met de seizoenen van hoofd naar voeteinde gekeerd worden. Een draaibare matras is gebouwd met een slaapoppervlak aan beide kanten van de matras, dus u moet met de seizoenen omkeren

bottom of page