top of page
Sleepeezee-royal-warrant

Een Royal Warrant of Appointment is een erkenning voor degenen die goederen of diensten hebben geleverd aan de huishoudens van HM The Queen, HRH The Duke of Edinburgh of HRH The Prince of Wales voor ten minste vijf jaar. De Royal Warrant is het document dat het bedrijf benoemt in zijn handelscapaciteit en wordt toegekend aan een persoon met de naam, de Grantee. De Warrant verleent de Grantee toestemming en verantwoordelijkheid voor het voeren van de Royal Arms in overeenkomst met het bedrijf.

ROYAL WARRANT

Een Royal Warrant wordt beschouwd als een bewijs van de hoogste normen van uitmuntendheid, kwaliteit en service en is een teken van het beste van de Britten.

Tegenwoordig zijn er ongeveer 800 houders van een Royal Warrant in alle sectoren die een enorme dwarsdoorsnede van handel en industrie vertegenwoordigen, van individuele handwerkslieden tot wereldwijde multinationals. Ze zijn verenigd door een toewijding aan de hoogste normen van service, kwaliteit en uitmuntendheid.

Bijna alle Warranthouders zijn leden van de Royal Warrant Holders Association.

Royal Warrant
QEST
QEST

Zij zijn er trots op om onze inspanningen te bundelen met The Queen Elizabeth Scholarship Trust (QEST), die het Britse ambachtelijk vakmanschap steunt. Hun vakmensen leiden jonge mensen op zodat het ambachtelijk handwerk en de kennis hiervan blijft bestaan. Hun QEST-assortiment is gemaakt met de meest luxueuze materialen die mogelijk zijn.

Een exclusieve serie boxsprings, handgemaakt door hun toevertrouwde en ervaren QEST medewerkers. Gemaakt

met een luxueus pakket aan natuurlijke vullingen en met rand tot rand ondersteuning. Excellente ondersteuning door Britse ambacht.

Voor elk verkocht bed doneren zij een bedrag aan QEST.

milieu
carbon neutraal
Planet Mark

Streven naar kwaliteit is een grote waarde voor hun klanten, waarbij duurzaamheid voorop staat bij Sleepeezee. Deze benadering bepaalt dat al hun leveranciers FSC-gecertificeerd moeten zijn, zodat het aangekochte hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ze gebruiken ook een breed scala aan natuurlijke en duurzame materialen in hun bedden, waaronder Britse wol, zijde, kasjmier en paardenhaar. Ze zijn actieve voorstanders van Princes Charles 'Campaign For Wool, dat Britse schapenboeren ondersteunt en de voordelen van wol promoot.

 

Ze zijn vastbesloten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en om milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit te gebruiken en hebben een Carbon Neutral-status verkregen. Ze zijn ook lid van het Furniture Industry Sustainability Programme, dat duurzame uitmuntendheid in milieu- en maatschappelijk verantwoord ondernemen laat zien.

bottom of page